Få med er slogan!

Anledningar till att använda sig av profilkläder är många.

Kläderna är ett perfekt sätt för dina anställda att synas ordentligt i den bransch som din verksamhet riktar sig till och är även ett utmärkt sätt att föra företaget budskap och namn vidare till potentiella kunder.

Idag används profilkläder på nästan alla företag, men det är främst i restaurangbranschen eller i byggbranschen som kläder med tryck ligger i framkant.

Dock syns profilkläder på majoriteten av de större företag som finns idag och även på anställda inom post- och paketleveranser.

Att ha sin logga tryckt på kläder är ett mycket bra alternativ för den som vill synas, men hur gör man då för att även förmedla vilken typ av verksamhet som man bedriver?

Det är varken snyggt eller speciellt användbart att trycka en full presentation av företaget på profilkläder. Ingen skulle orka läsa igenom texten och dessutom skulle bokstäverna behöva vara så små att de aldrig syns på långt håll, och synas är ju precis det man vill.

Om ditt företag, organisation eller verksamhet ännu inte har en slogan, så är det hög tid att komma på en. En slogan är oftast en kortare mening/meningar som beskriver vad företaget gör.

Eftersom det sällan innehåller någon längre text är en slogan perfekt att trycka på profilkläderna tillsammans med företagsnamnet och naturligtvis väljer ni själv om trycket ska vara på framsidan, baksidan eller på t.ex. en arm på en tröja. Den absolut mest iögonfallande placeringen är dock troligtvis på bröstet.

På profilkläder är detta även det största utrymmet på ett plagg och det är enkelt att få med allt man önskar. Kom ihåg att välja profilkläder av hög kvalitet så plaggen håller bättre. Det är ingen idé med profilkläder där trycket försvinner i tvätten eller där plaggen ändrar form och bli tråkiga att använda.